Soft Skill tréningek

Meggyőződésünk, hogy a legjobb befektetés a tudás. Egy cég annál sikeresebb, minél szélesebb látókörűek és tájékozottabbak az ott dolgozók a saját szakmájukban és azok határterületein. Ezért számos tréninget kínálunk vállalatok számára a munkatársaik képességeinek fejlesztésére. A következőkben a legfontosabb soft skill tréningjeinket mutatjuk be röviden.


Mindfulness

A Mindfulness kétségkívül az egyik legnépszerűbb módszer a jelen tudatos megélésének segítésére, számos jótékony hatását bizonyították már.

Előnyösen hat a testre, az agy működésére és a lélekre. Növeli a pozitív érzelmek megélését (öröm, hála, szeretet) és csökkenti a negatívakét (stressz, félelem, aggódás, panaszkodás).

Kutatók rámutattak arra is, hogy a mindfulness gyakorlása az immunrendszert is javítja. Emellett segít az életminőség javításában, az emberi kapcsolatok elmélyítésében, korábbi traumás esetek feldolgozásába.

Kurzusaink ugródeszkaként szolgálnak azoknak, akik szeretnének fejlődni. Bemutatjuk, hogyan lehet a módszert a leghatékonyabban használni és megmutatjuk a leggyakoribb hibákat is. A résztvevők megtanulhatják, hogyan néz ki a tudatos jelenlét, és hogyan kell azt a mindennapi életben használni.

Mára a legtöbb vállalat már felismerte, hogy legfőbb erősségük a munkavállalóikban rejlik. Ahhoz, hogy egy vállalat az élvonalba tartozzon, a legjobb tehetségeket kell bevonzani és tovább képezni, fejleszteni. Az általunk kínált Mindfulness tanfolyammal segítséget nyújtunk vállalatoknak ezen céljaik eléréséhez.

Visszajelzés adása és fogadása (Feedback kultúra)

A visszajelzés adása és fogadása tréningükkel célunk segítséget nyújtani vállalatoknak egy hatékony és eredményes munkakörnyezet megteremtésében. A résztvevők képesek lesznek tudatosan, a célkitűzések függvényében visszajelzéseket megfogalmazni és átadni.

A Feedback kultúra, azokon a munkahelyeken tud megvalósulni, ahol a visszajelzések adása és fogadása egyaránt bíztatva van.

Tréningünkkel segítünk létrehozni egy erős és egészséges munkakörnyezetet, ahol a dolgozók szabadon adhatnak feedbacket, ezáltál létre tud jönni egy jól működő visszajelzési kultúra.

Az ilyen munkakörnyezet számos előnnyel jár. A munkatársak bevonva érzik magukat a vállalat küldetésébe, elkötelezettebbek, motiváltabbak lesznek, mivel számít a véleményük és a segítségük. Ez hosszútávon jobb együttműködést és magasabb hatékonyságot eredményez, a kollégák remekelni tudnak, érzik, hogy számít a véleményük és a teljesítményük.

A tanfolyam ezen folyamatok kialakításában nyújt segítséget.

Engedje meg, hogy segítsük vállalatát ebben a változásban.

Pozitív kommunikáció

A Pozitív kommunikáció tréningünk egyfajta kiegészítést nyújt a feedback kultúra tréningünkhöz

A résztvevőknek lehetőségük adódik elsajátítani az együttműködő és empatikus kommunikáció fortélyait, valamint megtanulni, hogyan kell támogató jelleggel hallgatni és megfigyelni.

Célunk a másik fél szempontjait is figyelembe vevő önérvényesítés eszköztárának átadása, a beszélgetőpartnerhez igazodó kommunikáció gyakorlása, illetve a nehéz kommunikációs helyzetekben alkalmazható technikák bemutatása.

Csapatmunka

A Csapatmunka tréningünk egy egészségtelen háromszög megoldására helyezi a hangsúlyt, ami az agresszor, az áldozat, és a megmentő között létezik. Ez a háromszög jelen van az emberek magánéletében és a munkahelyeken is.

Elméleti és gyakorlati tudással segítjük feloldani ezeket a nehézségeket, melyek elsajátítását követően a résztvevők megtanulják a játszmamentes, helyes hozzáállást egyes szituációkhoz.

Szervezetfejlesztési tréningek

Közép- és felsővezetők, valamint a HR munkatársai számára kínálunk szervezetfejlesztési tréningeket. A témák között megtalálható a csapatmodell, motiválás és teljesítményértékelés, mint eszköz annak érdekében, hogy hatékonyabb munkavégzés tudjon megvalósulni egy szervezetben.

Kínált tréningjeink folyamatosan bővülnek. Személyre szabott megoldásokért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Szeretne az élvonalba tartozni? Írj nekünk

Form